Residentie De Beuk

Residentie De Beuk bestaat uit 27 appartementen die verschillen in grootte, ligging en prijs. In de residentie zijn ook parkeerboxen en parkeerplaatsen voorzien.

“De snelle afwerking en de strategische ligging in Deerlijk maken dit project uiterst geschikt als vastgoedinvestering.”

Elk appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken met alle toestelen, een complete badkamer en een individuele bergplaats. Het tijdloze architecturale concept en de hoge afwerkingsgraad bieden maximaal wooncomfort op een toplocatie. Zonder in te boeten aan ruimte en woonkwaliteit voldoet elk appartement maximaal aan alle normen op vlak van energie en duurzaamheid. Met een gunstige oriëntatie en compactheid, een lichtrijke en praktische indeling en de beste isolatie is dit appartement klaar voor vandaag en morgen.

 

Centraal gelegen

In de nabijheid van scholen, winkels en sportfaciliteiten

Snelle verbinding met de E17

Instapklaar binnen de 2 maanden

Projectontwikkelaar

Steenoven, de toegevoegde waarde voor elk project

Projectontwikkelaar en -coördinator Steenoven geniet al meer dan 25 jaar het volste vertrouwen van partners als investeerders, bouwheren, architecten en overheden. Omdat elk project een eigen aanpak vraagt, dacht Steenoven proactief en reflectief mee bij het ontwikkelen en bouwen van Residentie De Beuk.

Voor project De Beuk ging Steenoven voor niets minder dan de meest efficiënte totaaloplossing en de beste service, kennis en aanpak op vlak van projectontwikkeling, begeleiding en coördinatie. Dat doet het bedrijf door zorgzaam om te gaan met ruimte en middelen te kiezen voor goede en correcte architectuur.

Laat je inspireren en bekijk meer realisatiesvan Steenoven.

 

 

projectontwikkelaar

 

Contact

Jérôme

Hebt u een vraag
over Residentie De Beuk?
Jérôme helpt u
graag verder.

Sint-Amandusstraat 6-12
8540 Deerlijk
T +32 56 44 05 15
info@residentie-debeuk.be

naar boven